Slide background

Heeft u een tweede woning en wilt u die verhuren?

of zoekt u iemand voor actief beheer van uw vastgoed?

vraag een vrijblijvende offerte aan

Vastgoedbeheer

Particulieren

Heeft u een woning of bedrijfspand en wilt u deze verhuren, maar ziet u op tegen de hoeveelheid werk?

Wij bieden een volledig beheerpakket; verhuur, administratief/ financieel en technisch beheer. Deeldiensten bieden wij geheel naar uw wensen aan.

Bezitvorming in stenen en ons beheer zorgen voor een goed rendement. De huidige rentestand op het spaartegoed en de vermogensrendementsheffing geven aanleiding voor velen om de stap te maken naar vastgoed.

Investeringsmaatschappijen

Investeringsmaatschappijen willen graag een nieuwe blik op hun bestaande vastgoed portefeuille.

Ons beheer strekt zich uit van woningen, winkels, kantoren tot en met zorginstellingen. Naast gebruik te maken van een geautomatiseerd beheersysteem betrekken wij  u op een persoonlijke wijze in het beheer dat wij voor u voeren. Wij geven hiermee transparantie en blijk van een deskundig vastgoedbeheer.

Verhuur

Wij hebben een eigen bestand met woningzoekers en kunnen via social media het te huur staande object onder de aandacht brengen. Voor u kunnen wij ook een stap verder gaan door middel van een plaatsing van uw huurwoning/ appartement op: Funda, Jaap, Pararius, en diverse andere websites.

Huurkandidaten check

Wij kunnen op uw verzoek een kadidaat huurder checken. Wij schakelen hiervoor een door ons geselecteerde partij in. Als basis voor deze check zijn gegevens als identiteitsbewijzen en loonstroken vereist. Ook in deze bieden wij maatwerk. 

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug!
Please type your full name.
Invalid Input
Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Voor wie werken wij