VvE Beheer

SW VvE Beheer neemt u graag de zorg uit handen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Slide 1

Wij kunnen u van dienst zijn met het Algemeen beheer

Slide 1

Met het Financieel en Administratief beheer

Slide 1

Of met het Technisch beheer

Vereniging van Eigenaren

SW VvE Beheer werkt voor verschillende VvE’s.

Meestal betekent dit een compleet beheer, waarbij zowel het algemeen beheer, als ook de administratieve-, financiële- en technische taken onder onze dienstverlening vallen. Het is ook mogelijk een keuze te maken uit verschillende deeldiensten. Als klanten hebben wij zowel particuliere- als ook bedrijfsmatige VvE’s en kunt u tevens bij ons terecht voor het beheer van een vakantiepark.

In een persoonlijk gesprek lichten wij graag toe wat er nog meer mogelijk is. Wij maken altijd een op maat offerte die voldoet aan uw wensen. Uiteraard spelen het takenpakket, de omvang van de VvE en de bouwkundige staat van het gebouw een rol. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Diensten

Een greep uit de diensten die wij kunnen aanbieden en faciliteren:

Algemeen beheer bij VvE

Algemeen beheer

Algemeen beheer, waarbij we actielijsten, besluitlijsten en presentielijsten voor vergaderingen klaarzetten. Het organiseren van de (online) ALV (Algemene Leden Vergadering), de overdracht bij de verkoop van een appartementsrecht. Iedere eigenaar heeft overigens een persoonlijk dossier in ons automatiseringssysteem.

financieel en administratief beheer VvE

Financieel en Administratief beheer

Financieel en Administratief beheer, waarbij onder meer alle inkomsten en uitgaven van de VvE worden verwerkt, de maandelijkse bijdragen van de eigenaren wordt geïncasseerd, het opstellen van een balans, exploitatierekening, de crediteurenadministratie.

technisch beheer bij VvE

Technisch beheer

Technisch beheer, waarbij u kunt denken aan het inspecteren van het pand en de daaruit voorvloeiende adviezen uitbrengen aan de vereniging. Het aanvragen en behandelen van offertes voor onderhoud, evenals het controleren van de uitvoering. Het behandelen van onderhoudsmeldingen en het opstellen en naleven van de meerjarenonderhoudsplanning- en begroting.